Lečo z kotrče

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
164 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
9 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky, osolíme a pod pokličkou dusíme 10 minut.
  • 2
    K paprikám přidáme očištěný, na kousky nakrájený kotrč, dusíme dalších 10 minut a nakonec přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata a prolisovaný česnek. Vše ještě chvíli podusíme a podle potřeby podlijeme trochou vody.
  • 3
    Po částečném vydušení tekutiny vlijeme do leča rozšlehaná vejce a mícháme do ztuhnutí.
  • 4
    Můžeme podávat s čerstvým chlebem nebo s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.