Ledová avokádová polévka

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
18 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řeřichu (nebo potočnici) omyjeme a otrháme lístky. Několik jich odložíme stranou. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme zrnek a nakrájíme nadrobno. Avokáda rozpůlíme a vypeckujeme.
  • 2
    Avokádovou dužinu rozmixujeme s kefírem, řeřichou, vývarem a pomerančovou šťávou. Osolíme a okořeníme tabascem a worcesterem.
  • 3
    Polévku necháme chladit asi 30 minut. Před podáváním posypeme zbylou řeřichou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.