Ledový salát s tuňákem
20 min.
Ingredience
- 2lžíceBalsamico ocet
- 1kusSalát ledový
- 0,5hrnekFazolové klíčky
- 6kusůRajčata Cherry
- 1kusPaprika červená
- 2lžíceOlej olivový extra panenský
- 1špetkaProvensálské koření
- 1špetkaBazalka
- 2lžíceOlivy černé
- 300gramůTuňák v oleji
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
10 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Ledový salát omyjeme a natrháme na kousky, poklademe tuňákem, nakrájenou paprikou, olivami, fazolovými klíčky a rajčátky.
- 2Smícháme ve sleničce balzamikový ocet, olej a provensálské koření.
- 3Lehce salát promícháme, pokapeme zálivkou a přidáme bazalku.
- 4Podáváme vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.