Ledvinky Criolla

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
8 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ledvinky podélně rozkrojíme a odstraníme blány a tuk. Namočíme je do teplé octové vody, promneme a potom omýváme ve studené vodě, až zůstane čirá. Ledvinky osušíme a nakrájíme příčně na plátky.
  • 2
    V kastrole rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli, očištěnou papriku, oloupaná, na kousky nakrájená rajčata, nasekanou petrželku a sůl. Vše krátce podusíme. Omáčku zahustíme trochou nastrouhaného chleba.
  • 3
    Nakonec přidáme ledvinky a dusíme je v omáčce doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.