Ledvinky Criolla
55 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej stolní
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 1lžícePetržel - nať
- 2kusyCibule
- 1krajícChléb konzumní
- 2kusyRajčata
- 500gramůHovězí ledviny
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
8 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Ledvinky podélně rozkrojíme a odstraníme blány a tuk. Namočíme je do teplé octové vody, promneme a potom omýváme ve studené vodě, až zůstane čirá. Ledvinky osušíme a nakrájíme příčně na plátky.
- 2V kastrole rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli, očištěnou papriku, oloupaná, na kousky nakrájená rajčata, nasekanou petrželku a sůl. Vše krátce podusíme. Omáčku zahustíme trochou nastrouhaného chleba.
- 3Nakonec přidáme ledvinky a dusíme je v omáčce doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.