Lehká zelná polévka

45 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
457 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
9 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
22 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechnu zeleninu očistíme a nadrobno nakrájíme.
  • 2
    Do hrnce na rozehřátý olej přidáme připravenou zeleninu (kromě brambor), oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a chvíli podusíme. Zalijeme vývarem a pod pokličkou na mírném ohni krátce vaříme.
  • 3
    Nakonec přidáme nadrobno nakrájené brambory a vše dovaříme do měkka. Polévku podle chuti okořeníme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.