Lehké závitky se zeleninou a rybím masem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
52 kcal
Bílkoviny
5 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest a červenou řepu uvaříme a necháme okapat. Krabí tyčinky necháme rozmrazit. Salát důkladně opereme pod tekoucí vodou a rozebereme na jednotlivé listy. Na chlebové placky rozdělíme listy salátu a zabalíme je do kornoutů. Do kornoutů rozdělíme připravenou zeleninovou směs. Podáváme studené.
  • 2
    Nádivka:
  • 3
    Uvařenou zeleninu, pór a krabí tyčinky nakrájíme na drobné jemné plátky. Všechnu drobně nakrájenou zeleninu smícháme a přidáme do ní nastrouhaný křen.
  • 4
    Na závěr nádivku dochutíme pepřem a solí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.