Lehké závitky se zeleninou a rybím masem
50 min.
Ingredience
- 500gramůPlacky bramborové 1-2-3
- 0,2kusSalát hlávkový
- Nádivka
- 100gramůČervená řepa
- 80gramůChřest zelený
- 75gramůPórek
- 75gramůKrab
- 10gramůKřen
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2litryVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaCukr krupice
Počet porcí:
4Postup přípravy
- 1Chřest a červenou řepu uvaříme a necháme okapat. Krabí tyčinky necháme rozmrazit. Salát důkladně opereme pod tekoucí vodou a rozebereme na jednotlivé listy. Na chlebové placky rozdělíme listy salátu a zabalíme je do kornoutů. Do kornoutů rozdělíme připravenou zeleninovou směs. Podáváme studené.
- 2Nádivka:
- 3Uvařenou zeleninu, pór a krabí tyčinky nakrájíme na drobné jemné plátky. Všechnu drobně nakrájenou zeleninu smícháme a přidáme do ní nastrouhaný křen.
- 4Na závěr nádivku dochutíme pepřem a solí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.