Letní bulharský salát
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 400gramůPaprikové lusky čerstvé
- 4kusyRajčata
- 3lžíceOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2šálkyJogurt bílý
- 1kusOkurka salátová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
10 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Rajčata a okurku omyjeme a nakrájíme na kolečka. Papriky očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na proužky. Zeleninu rozložíme na mísu.
- 2Jogurt smícháme s olejem, osolíme a opepříme. Zálivkou přelijeme připravenou zeleninu.
- 3Salát ozdobíme kroužky cibule.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.