Letní kuřecí salát

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
25 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme a necháme okapat salátové listy.
  • 2
    Nakrájíme kuřecí maso, osolíme, okořeníme, zakápneme sójovou omáčkou a opečeme zprudka na oleji.
  • 3
    Salát natrháme, přidáme nakrájená rajčata, plátky okurky a maso s olejem i šťávou.
  • 4
    Vodu s olivovým olejem a cukrem přivedeme k varu a přidáme ocet. Povaříme a odstavíme.
  • 5
    Necháme vychladnout, aby byla zálivka vlažná a přelijeme jí salát.
  • 6
    Kečup s majonézou smícháme a nalijeme na hotový salát a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.