Letní ovoce s mandlovým jogurtem

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
15 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
5 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve připravíme mandlový jogurt: smetanu s trestí a cukrem ušleháme do tuhé šlehačky, lehce vmícháme jogurt, spojíme. Dáme do nádoby, zakryjeme, necháme v lednici vychladit.
  • 2
    Blumy a broskve rozřízneme napůl, vyjmeme pecky. Banány rozřízneme příčně napůl, každou půlku potom po délce rozkrojíme na dvě části. Ananasový meloun nakrájíme na tenké plátky, vyjmeme zníčka a odkrojíme kůru.
  • 3
    Připravené ovoce vložíme na mísu, povrch posypeme malinami, borůvkami a ostružinami. Servírujeme s jogurtem, nandaným ve zvláštní misce, ozdobeným lupínky mandlí nebo mátou.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.