Letní salátový talíř
25 min.
Ingredience
- 100gramůSalát kadeřavý
- 100gramůKrab
- 120gramůLosos uzený
- 175gramůSýr Lučina - termizovaný
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1kusLimetka
- 1kusSalát hlávkový
- 2lžíceKopr čerstvý
- 0,5kusSalát Lollo Biondo
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
14 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
650 mg
Postup přípravy
- 1Omyté saláty natrháme na kousky a rozdělíme na 4 talíře, posypeme rozmraženým krabím masem (maso můžeme krátce povařit), vedle upravíme plátky uzeného lososa.
- 2Lučinu smícháme s nasekaným koprem, hořčicí a citronovou šťávou, omáčku okořeníme, nalijeme na salát.
- 3Nakonec každou porci ozdobíme snítkou kopru a plátkem limetky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.