Letní salátový talíř

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
14 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
650 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté saláty natrháme na kousky a rozdělíme na 4 talíře, posypeme rozmraženým krabím masem (maso můžeme krátce povařit), vedle upravíme plátky uzeného lososa.
  • 2
    Lučinu smícháme s nasekaným koprem, hořčicí a citronovou šťávou, omáčku okořeníme, nalijeme na salát.
  • 3
    Nakonec každou porci ozdobíme snítkou kopru a plátkem limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.