Letní zelenina se pstruhem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
29 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme a na kroužky nakrájíme cibuli. Z cuket odstraníme stopky, cukety omyjeme a nastrouháme. Vařící vodou přelijeme rajčata, oloupeme je, rozčtvrtíme a odstraníme stopky.
  • 2
    Na 250 stupňů předehřejeme troubu.
  • 3
    Rozehřejeme olej, osmahneme cibuli s cuketami, podlijeme bílým vínem, osolíme, opepříme a necháme povařit 10 minut.
  • 4
    Očištěné a omyté porce pstruha pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Zapékací mísu vymažeme tukem, dáme do ni rybu a na každý kousek dáme lžičku másla. Pečeme 8 minut, po 4 minutách přidáme rajčata.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.