Light kuřecí řízek ve strouhance z trouby

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
52 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
300 mg
Cukr
539 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z kuřecích stehen naklepeme, řádně navlhčíme vodou, osolíme a obalíme ve strouhance, kterou k masu dobře přitiskneme. Takto obalené maso naskladáme na pekáček nebo plech vyložený papírem na pečení. Pak shora rozprašovačem postříkáme olejem nebo mašlovačkou pokapeme.
  • 2
    Vložíme do trouby předehřáté na cca 180 - 185 °C a pečeme zhruba 20 minut, záleží na tloušťce masa, aby se propeklo. V průběhu pečení maso jednou otočíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 5. 10. 2016
Light kuřecí řízek ve strouhance z trouby
Moc dobrá náhrada klasického smaženého řízku pro všechny, kteří ho z jakýchkoliv důvodů nemůžou konzumovat. Palec nahoru. 🙂
Anonymní uživatel
so 8. 10. 2016
Light kuřecí řízek ve strouhance z trouby
🙂😉😁 Asi dobré vyzkouším co nejdříve.
Anonymní uživatel
so 2. 12. 2017
Uživatel uvařil tento recept
Super recept, ktorý som dnes vyskúšala. Ak sa chcete alebo musíte stravovať so zníženým tukom, tak odporúčam. Super sme si pochutnali so zeleninovým šalátom.