Likér z lesních malin

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
7 g
Cukr
53 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné maliny dáme do nádoby, vložíme hřebíček, vanilkový lusk, zalijeme vodkou. Přiklopíme a necháme 6 týdnů macerovat. Nezapomeneme malinami několikrát protřást.
  • 2
    V hrnci svaříme vodu s cukrem a vanilkovým cukrem a necháme vychladnout. Maliny přecedíme přes husté sítko. Čistou šťávu z malin smícháme spolu s vychladlou cukrovou šťávou.
  • 3
    Hotový malinový likér rozlijeme do čistých lahví, které uzavřeme a uložíme na chladné místo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.