Lilek na česneku a bylinkách

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
107 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky rozpůlíme, pokapeme olejem rozkrojenou stranu, na teflonové pánvi je osmažíme dozlatova a vyjmeme.
  • 2
    Do pánve dáme tři prolisované stroužky česneku, mletý zázvor, kmín, chilli koření, 20 ml vody a smažíme je, až česnek změkne. Přidáme omáčku, šťávu a 125 ml vody. Směs přivedeme k varu, vložíme lilek a povaříme deset minut doměkka.
  • 3
    Lilky na talíři ozdobíme kousky bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.