Lilková kaše s paprikami

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
66 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté lilky upečeme v troubě doměkka a necháme vychladnout.
  • 2
    Oloupanou cibuli a očištěné papriky umeleme a ochutíme citronovou šťávou.
  • 3
    Lilky oloupeme, rozmačkáme na kaši, přidáme připravenou cibulovou směs, okořeníme solí a mletým chilli a vmícháme olej. Vše dobře rozmícháme a uložíme do chladničky.
  • 4
    Podáváme vychlazené k teplým masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.