Limetová treska
30 min.
Ingredience
- 40mililitrůLimetková šťáva
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 25mililitrůOlej olivový
- 10gramůMed včelí
- 5gramůEstragon
- 15gramůPetržel - nať
- 5gramůPepř černý mletý
- 700gramůTreska aljašská
- 1kusLimetka
- 10gramůLimetková kůra
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Smícháme limetovou kůru a šťávu, citrónovou šťávu, olivový olej, med, estragon, petržel a černý pepř.
- 2Do zapékací misky dáme tresku a zalijeme ji limetovou směsí. Misku zakryjeme alobalem. Pečeme ve vyhřáté troubě při 200°C asi 20 minut, nebo dokud ryba není měkká a nezačne se rozpadat na díky. Ozdobíme čerstvým estragonem a plátky limety.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.