Lín na česneku

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
39 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
652 mg
Cukr
180 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a vykuchané líny potřeme česnekem utřeným se solí, posypeme paprikou, kmínem a hladkou moukou.
  • 2
    Ryby zvolna pečeme po obou stranách na rozehřátém oleji přibližně 10 minut. Upečené ryby vyjmeme a upravíme na mísu.
  • 3
    Výpek zalijeme 100 ml vody, krátce povaříme a přidáme kousek másla. Připravenou šťávou přelijeme líny a podáváme.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.