Lín s kaparovou omáčkou

40 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
13 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
488 mg
Cukr
269 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou kořenovou zeleninu a koření povaříme ve vodě, vložíme omyté porce lína a zvolna uvaříme doměkka.
  • 2
    Žloutky s máslem a se solí šleháme v kastrůlku na mírném ohni do zhoustnutí. Přidáme citronovou šťávu a procezený vývar z lína. Nakonec do omáčky vmícháme nasekané kapary.
  • 3
    Porce ryby upravíme na talíře a přelijeme připravenou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.