Lín s křenovou omáčkou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
9 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
969 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, přidáme pepř, nové koření, bobkový list, tymián a očištěné líny. Vše zalijeme vroucí osolenou vodou a zvolna vaříme do poloměkka. Potom ryby opatrně vyjmeme.
  • 2
    Z másla a mouky připravíme světlou jísku. Zředíme ji vychladlým vývarem z ryb, prošleháme a vaříme asi 10 minut. Do omáčky vložíme ryby a vaříme dalších 10 minut.
  • 3
    Nakonec vmícháme nastrouhaný křen, kečup, citronovou šťávu a krátce prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.