Lín s vejci

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
238 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
12 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
301 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.
  • 2
    Očištěné, omyté a osušené porce lína osolíme a urpostřed nařízneme. Do každého zářezu vsuneme polovinu plátku citronu. Porce urovnáme do pekáčku na máslo a upečeme ve středně vyhřáté troubě doměkka. Maso vyjmeme a upravíme na talíře.
  • 3
    Do výpeku přidáme citronovou šťávu, promícháme a necháme přejít varem.
  • 4
    Porce lína posypeme nadrobno nakrájenými vejci, nasekanou petrželkou a přelijeme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.