Lín se studenou pažitkovou omáčkou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
38 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
544 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce lína osolíme, vložíme do kastrolu a podlijeme olejem a vínem. Přidáme oloupanou, nasekanou cibuli a dusíme doměkka. Měkké porce vyjmeme a necháme vychladnout.
  • 2
    Majonézu rozmícháme se smetanou, ochutíme citronovou kůrou a šťávou a vmícháme nadrobno nasekanou pažitku.
  • 3
    Porce lína upravíme na talíře a přeléváme omáčkou.
  • 4
    Pokrm podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.