Linguine se šunkou a s mascarpone
35 min.
Ingredience
- 25gramůMáslo čerstvé
- 150gramůMascarpone
- 90gramůŠunka drůbeží
- 30mililitrůMléko polotučné
- 3lžíceSýr Parmezán
- 500gramůTěstoviny Linguine
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
721 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
27 g
Sacharidy
91 g
Vláknina
20 mg
Cukr
72 mg
Postup přípravy
- 1V hrnci rozpustíme máslo, přidáme mascarpone, šunku a mléko. Při mírné teplotě mícháme, dokud se sýr nerozpustí. Vložíme 1 lžíci nastrouhaného parmezánu a mletého černého pepře. Vše zamícháme.
- 2Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu.
- 3Hotově těstoviny přelijeme omáčkou a posypeme parmezánem. Dobře promícháme.
- 4Ochutnáme a dle potřeby dosolíme a dopepříme. Podáváme s trochou černého mletého pepře a parmezánem pro dochucení.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.