Líni
50 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 1špetkaTymián sušený
- 1špetkaČesnek
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 800gramůLín
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 250mililitrůSmetana 12% (konzumní)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
14 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
116 mg
Cukr
31 mg
Postup přípravy
- 1Vykucháme ryby, důkladně je omyjeme a očistíme, osušíme.
- 2Nasolíme je, posypeme česnekem, tymiánem a sladkou paprikou. Necháme dvě hodiny odležet.
- 3Poté ryby dáme na pekáč, pokmínujeme, opepříme a pečeme při 200 stupních. Během pečení podléváme červeným vínem.
- 4Pár minut před dokončením zalijeme smetanou a posypeme strouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.