Líni

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
14 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
116 mg
Cukr
31 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykucháme ryby, důkladně je omyjeme a očistíme, osušíme.
  • 2
    Nasolíme je, posypeme česnekem, tymiánem a sladkou paprikou. Necháme dvě hodiny odležet.
  • 3
    Poté ryby dáme na pekáč, pokmínujeme, opepříme a pečeme při 200 stupních. Během pečení podléváme červeným vínem.
  • 4
    Pár minut před dokončením zalijeme smetanou a posypeme strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.