Liptovský sýr
10 min.
Ingredience
- 125gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 40gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceCibule
- 150gramůTvaroh měkký bez tuku
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
31 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
410 mg
Cukr
510 mg
Postup přípravy
- 1V misce rozmačkáme vidličkou camembert, rozmícháme se změklým máslem a oloupanou, najemno nakrájenou cibulí. Přidáme tvaroh, promícháme, osolíme, opepříme a ochutíme mletou paprikou.
- 2Při podávání ještě posypeme mletou paprikou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.