Lišky na estragonu

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
26 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
737 mg
Cukr
42 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, na kousky nakrájené lišky vaříme 5 minut ve vodě. Potom je podusíme na másle s olejem (1:1) spolu s nasekaným estragonem, solí, pepřem a kůrou z poloviny citronu. Dusíme na mírném ohni za občasného podlití vývarem a smetanou asi 20 minut.
  • 2
    Nakonec pokrm zjemníme žloutkem rozmíchaným ve lžíci smetany.
  • 3
    Podáváme jako předkrm s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.