Lišky nakyselo

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
23 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
590 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvé lišky očistíme a nadrobno nakrájíme.
  • 2
    V kastrole na rozehřátém másle zpěníme oloupanou, najemno nakrájenou cibuli, přidáme lišky, osolíme, okmínujeme a podlijeme trochou vývaru. Dusíme tak dlouho, až houby změknou a šťáva se zčásti vysmahne.
  • 3
    Potom přilijeme smetanu rozkvedlanou s hladkou moukou, povaříme a nakonec pokrm ochutíme octem a solí.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.