Listová čínská zelenina s ústřicemi

30 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
34 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ústřice jednu po druhé uchopíme do utěrky a speciálním ostrým nožem je otevřeme. Vyjmeme obsah včetně tekutiny, lastury vyhodíme.
  • 2
    Na kousky nakrájíme čínské zelí a špenát.
  • 3
    Ve woku rozpálíme olej, osmahneme na něm kostičky šlaniny přibližně 1 minutu. Přidáme čínské zelí, špenát, přilijeme vývar a podusíme. Osolíme, opepříme.
  • 4
    Na zeleninu vložíme ústřice včetně tekutiny a dusíme 2 minuty.
  • 5
    Vyndáme ústřice i zeleninu, položíme na nahřátý talíř.
  • 6
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.