Listový salát s hořčičným dresinkem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
15 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve připravíme dresink. Smícháme máslo, smetanu, hořčici, cukr, vejce, sůl a pepř. Za stálého míchání přidáme ocet. Vložíme do vodní lázně a šleháme, dokud směs nezhoustne. Poté necháme dresink vychladnout.
  • 2
    Mezitím očistíme a omyjeme salát a čekanku, necháme okapat, listy natrháme na kousky a promícháme.
  • 3
    Zalijeme dresinkem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.