Listový salát s krevetami
25 min.
Ingredience
- 600gramůSalát hlávkový
- 4lžičkyOlej jedlý parafinový
- 4lžičkyOcet vinný
- 1lžičkaEstragon
- 200gramůKrevety tygří - loupané
- 4kusyVejce slepičí
- 500mililitrůVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
15 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
896 mg
Postup přípravy
- 1Očištěný salát omyjeme a osušíme.
- 2V salátové míse umícháme zálivku z oleje, octa, soli a pepře. Přidáme salát, natrhané lístky z estragonu a vyloupané krevety. Vše promícháme.
- 3Vejce uvaříme ve vroucí vodě naměkko (asi 5 minut.) Opatrně je oloupeme a položíme na salát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.