Lívance z tresky

50 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
12 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
1 g
Cukr
172 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme v míse mouku s kypřícím práškem. Přilijeme vodu, vmícháme olej, rozšlehané vejce, sůl a necháme pár minut odstát.
  • 2
    Smícháme v misce rybí omáčku, sójovou omáčku, rybí vývar a mátu. Omáčku odložíme stranou.
  • 3
    Osolíme, opepříme a na plátky nakrájíme rybí filé. Rozpálíme ve woku olej, rybí kousky obalíme v těstíčku a smažíme do zlatova.
  • 4
    Nakonec vyjmeme z pánve a necháme okapat. Udržujeme v teple, než osmažíme všechny kousky, následně servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.