Lívance ze žemlí
35 min.

Ingredience
- 1špetkaSůl
- 200gramůOlej stolní
- 3kusyVejce slepičí
- 5kusůŽemle tuková
- 5gramůPažitka
- 100gramůŠunkový salám
- 0,25litrMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
785 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
61 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
31 mg
Cukr
358 mg
Postup přípravy
- 1Žemle nakrájíme na tenké plátky. Vejce ušleháme do pěny, přidáme mléko, sekanou pažitku, sůl a nalijeme na žemle. Nakonec přidáme na nudličky nakrájený salám.
- 2Lívance pečeme obvyklým způsobem, ale zvolna, aby měly silnější kůrku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.