Livornský losos
30 min.
Ingredience
- 160gramůLosos uzený
- 80gramůBrambory
- 15mililitrůOcet vinný
- 80gramůJablka
- 15mililitrůOlej olivový extra panenský
- 15gramůKerblík
- 10gramůEstragon
- 15gramůPetržel kudrnka
- 10gramůFenykl čerstvý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
89 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
4 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Uzeného lososa zbavíme kůže, maso nakrájíme na kostičky. Brambory očistíme, nakrájíme také na kostičky a vaříme v osolené vodě asi 10 minut doměkka. Slijeme vodu a brambory necháme vychladnout.
- 2Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a opět nakrájíme na kostičky.
- 3V míse smícháme kostičky lososa, brambor a jablek. Zakapeme olejem a octem, posypeme posekanou petrželkou, kerblíkem, estragonem a fenyklem.
- 4Salát podáváme vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.