Lociková polévka s těstovinami

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
12 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ančovičku rozmícháme v hrnci 20g zahřátého oleje spolu s 10g cibule nakrájené na plátky. Přidáme nakrájenou lociku a brambory. Zalijeme zeleninovým vávarem, ochutíme solí a na mírném ohni cca 25-30min povaříme.
  • 2
    Mezitím uvaříme v osolené vodě těstoviny al dente, slijeme a přidáme do hotové polévky. Zakápneme olejem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.