Losos na citronové omáčce

285 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
721 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
62 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
221 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme olej, 20 ml citronové šťávy a špetku pepře. Ve směsi marinujeme čtyři steaky z lososa asi čtyři hodiny.
  • 2
    Mezitím vaříme ocet, pepř a sůl, dokud se směs nezredukuje na jednu lžičku. Pak přidáme čtyři žloutky a směs mixujeme, postupně přidáváme rozehřáté máslo, citronovou šťávu, kopr, pepř a sůl.
  • 3
    Steaky grilujeme z obou stran asi tři minuty a podáváme je s teplou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.