Losos na okurce a citronu

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
664 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
42 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okurku oloupeme, rozpůlíme, zbavíme semen a nakrájíme na plátky. Osolíme ji a protřepeme. Hodinu ji tak necháme.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme 120 g másla a opatrně je přiléváme do mísy přes kus látky. Necháme vychladnout.
  • 3
    Zbytek másla na pánvi rozpustíme a šalotku smažíme pět minut doměkka. Vložíme okurku a deset minut ji restujeme. Přilijeme ocet, víno a osm minut je povaříme. Pak přidáme smetanu, estragon a za dvě minuty i koření.
  • 4
    Mouku smícháme s kořením, obalíme v ní rybu, na másle ji smažíme pět minut z každé strany dozlatova a podáváme s omáčkou a plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.