Losos na pórku

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
631 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
8 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi zvolna dusíme omytý, na špalíčky nakrájený pórek s nasekanou šalotkou. Podle potřeby můžeme přilít trochu vody. Osolíme, opepříme a uchováme v teple.
  • 2
    Filety z lososa na straně s kůží osolíme a opepříme. Filety dáme na teflonovou pánev a zvolna opékáme asi 10 minut.
  • 3
    Lososa podáváme na pórkovém lůžku, ozdobíme čerstvým koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.