Losos pečený v alobalu

60 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
28 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Naporcovaného lososa osolíme, opepříme a namočíme do marinády připravené z octa a oleje. Lososa v marinádě necháme 1 hodinu uležet. Než se losos namarinuje, připravíme ještě papriku. Papriku očistíme a nakrájíme na hrubší kousky, které smícháme s koprem a na másle podusíme 5 minut. Poté sundáme z tepla.
  • 2
    Nyní nastříháme 4 velké obdelníky alobalu. Alobal ještě vymažeme máslem. Na připravené obdélníky alobalu rovnoměrně rozdělíme papriku a na každý kopeček papriky položíme 1 kousek lososa. Vše úhledně zabalíme. Okraje k sobě přimáčkneme tak, aby nevytekla případná šťáva.
  • 3
    V předehřáté troubě pečeme 30 minut na 180°C. Podáváme se čtvrtkami citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.