Losos s avokádovou omáčkou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
487 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
29 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslem natřeme 4 velké čtverce fólie na pečení. Na každý dáme 1 filet lososa, osolíme, opepříme, na každý filet dáme snítky estragonu a plátek limetky. Lososa fólií dobře zabalíme a dáme do zapékací mísy. Pečeme 25 minut v předehřáté troubě při 150°C, až je ryba dobře propečená.
  • 2
    Zatím uděláme omáčku z avokáda: do mixéru vložíme dužinu z 1 avokáda, jogurt, kůru a šťávu z limetky, podle chuti sůl, pepř a vše
  • 3
    dohladka rozmixujeme. Pak přidáme na kostičky nakrájené druhé avokádo.
  • 4
    Fólii odstraníme a plátky lososa dáme na ohřáté talíře. Podáváme s omáčkou z avokáda.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.