Losos s chřestem
45 min.
Ingredience
- 4kusyLosos - filety
- 200gramůPórek
- 250gramůChřest bílý
- 1špetkaSůl
- 4lžíceVíno bílé
- 200mililitrůVývar zeleninový
- 150gramůHrášek
- 1špetkaPepř černý mletý
- 30gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
18 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Nakrájený pórek dáme na dno kastrolu, na něj dáme filety z lososa a obložíme je chřestem a hrachovými lusky.
- 2Zalijeme vývarem a vínem.
- 3Na rybu dáme plátky másla, okořeníme a přivedeme k varu.
- 4Zakryjeme pokličkou a dusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.