Losos s jablkem a křenem
15 min.
Ingredience
- 800gramůLosos - filety
- 10mililitrůOcet vinný
- 40gramůMáslo čerstvé
- 400gramůTvaroh jemný
- 100mililitrůCitronová šťáva
- 60gramůKřen
- 20gramůCukr krupice
- 5gramůSůl
- 500gramůJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
18 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
20 g
Postup přípravy
- 1Filety očistíme, pokapeme octem a osolíme.
- 2V pánvi zahřejeme máslo a filety v něm po obou stranách opečeme dozlatova.
- 3Tvaroh rozmixujeme s jablky, citronovou šťávou, křenem a cukrem a porce ryby na podnosu tímto pyré ozdobíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 31. 8. 2015
Losos s jablkem a křenem
Ryby moc rádi nemáme, ale lososa jsme zkusili poprvé a zachutnal nám, takže jsem hned hledala i další recepty, které bych s ním vytvořila. Tento mohu jen doporučit. Je to lehká varianta jak pro dospělé, tak i pro děti.