Losos s jablkem a křenem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
18 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety očistíme, pokapeme octem a osolíme.
  • 2
    V pánvi zahřejeme máslo a filety v něm po obou stranách opečeme dozlatova.
  • 3
    Tvaroh rozmixujeme s jablky, citronovou šťávou, křenem a cukrem a porce ryby na podnosu tímto pyré ozdobíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 31. 8. 2015
Losos s jablkem a křenem
Ryby moc rádi nemáme, ale lososa jsme zkusili poprvé a zachutnal nám, takže jsem hned hledala i další recepty, které bych s ním vytvořila. Tento mohu jen doporučit. Je to lehká varianta jak pro dospělé, tak i pro děti.