Losos s koriandrem a limetou

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
7 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filety i s kůží vložíme do remosky nebo zapékací mísy. Smícháme vylisovanou šťávu a nastrouhanou kůru z 1 limety s medem, najemno nastrouhaným zázvorem, olejem a najemno nakrájeným koriandrem a touto směsí přelijeme rybu.
  • 2
    Necháme cca 15min odpočívat a poté upečeme dozlatova, cca 15-20min.
  • 3
    Dochutíme solí, pepřem, můžeme posypat limetovou kůrou a podáváme s pečivem a plátky limety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.