Losos s koriandrem a limetou
25 min.
Ingredience
- 1lžíceKoriandr čerstvý
- 2lžíceZázvor celý
- 1lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceMed včelí
- 2kusyLimetka
- 600gramůLosos - filety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
7 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Rybí filety i s kůží vložíme do remosky nebo zapékací mísy. Smícháme vylisovanou šťávu a nastrouhanou kůru z 1 limety s medem, najemno nastrouhaným zázvorem, olejem a najemno nakrájeným koriandrem a touto směsí přelijeme rybu.
- 2Necháme cca 15min odpočívat a poté upečeme dozlatova, cca 15-20min.
- 3Dochutíme solí, pepřem, můžeme posypat limetovou kůrou a podáváme s pečivem a plátky limety.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.