Losos s okurkovým ragú

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
23 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z lososa osolíme, opepříme a opečeme na teflonové pánvi kůží dolů dokřupava.
  • 2
    Salátovou okurku oloupeme, nakrájíme na kostičky a krátce zblanšírujeme v osolené vodě. Vyjmeme a osušíme na kuchyňské utěrce.
  • 3
    Rybí vývar přivedeme k varu, přidáme hořčici, med, zamícháme, a vložíme osušené okurky. Nakonec ragú zjemníme máslem. Dochutíme a vsypeme čerstvý nasekaný kopr. Podáváme s pečenými filety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.