Losos s okurkovým ragú
25 min.
Ingredience
- 2kusyLosos - filety
- 1kusOkurka salátová
- 1lžíceMed včelí
- 1lžíceHořčice hrubozrnná
- 100mililitrůVývar rybí
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceKopr čerstvý
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
23 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Filety z lososa osolíme, opepříme a opečeme na teflonové pánvi kůží dolů dokřupava.
- 2Salátovou okurku oloupeme, nakrájíme na kostičky a krátce zblanšírujeme v osolené vodě. Vyjmeme a osušíme na kuchyňské utěrce.
- 3Rybí vývar přivedeme k varu, přidáme hořčici, med, zamícháme, a vložíme osušené okurky. Nakonec ragú zjemníme máslem. Dochutíme a vsypeme čerstvý nasekaný kopr. Podáváme s pečenými filety.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.