Losos v kořeněné marinádě

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
11 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hmoždíři natlučeme několik kuliček jalovce a celého pepře. Poté koření promícháme s cukrem a olejem.
  • 2
    Z lososa pinzetou odstraníme kosti. Zatím ale neporcujeme. Vykostěného lososa potřeme celou směsí cukru, jalovce, pepře a oleje a necháme 2 hodiny odpočinout.
  • 3
    Namarinovaného lososa grilujeme v předem vyhřátém grilu 10 minut z každé strany.
  • 4
    Jakmile je losos hotový, podáváme s ledovým salátem, kousky citronu, nasekanou petrželkou a na kolečka nakrájenou cibulkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.