Losos vařený

40 min.
Rakousko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
7 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme vodu, osolíme ji, přidáme plátky mrkve, kolečka cibule, bobkový list, kopr, citron a pepř. Vše uvedeme do varu.
  • 2
    Plátky lososa vložíme do vody a na mírném ohni je necháme táhnout asi 20 minut.
  • 3
    Lososa vyjmeme a okapané plátky rozložíme na horkou mísu. Potom rybu obložíme plátky citronu, posypeme koprem a polijeme rozpuštěným máslem.
  • 4
    Vařeného lososa podáváme s holandskou omáčkou, majonézou a s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.