Lososí kotlety Pojarski
35 min.
Ingredience
- 300gramůLosos - filety
- 25mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 160gramůOkurky
- 400gramůBrambory pečené
- 60gramůChléb pšeničný (bílý)
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
25 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Lososí maso bez kůže a kostí pomeleme nebo pokrájíme najemno, smícháme se dvěma lžícemi másla a bílým chlebem bez kůrky namočeným ve smetaně. Osolíme, opeříme a vše prohněteme, až vznikne těsto. Vytvarujeme placičky velikosti kotlet, obalíme v mouce a usmažíme na másle.
- 2Rozdělíme na talíře, jako oblohu použijeme pokrájené salátové okurky a jako příloha jsou vhodné pečené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.