Lososí kotlety Pojarski

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
25 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lososí maso bez kůže a kostí pomeleme nebo pokrájíme najemno, smícháme se dvěma lžícemi másla a bílým chlebem bez kůrky namočeným ve smetaně. Osolíme, opeříme a vše prohněteme, až vznikne těsto. Vytvarujeme placičky velikosti kotlet, obalíme v mouce a usmažíme na másle.
  • 2
    Rozdělíme na talíře, jako oblohu použijeme pokrájené salátové okurky a jako příloha jsou vhodné pečené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.