Lososová pomazánka s koňakem
15 min.
Ingredience
- 50gramůMáslo čerstvé
- 200gramůLosos ve vlastní šťávě
- 70gramůTvaroh tvrdý
- 1špetkaPepř bílý
- 2špetkySůl
- 1kusFeferony
- 1decilitrSmetana 33% (šlehačka)
- 20mililitrůMartell cognac
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
15 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
52 mg
Cukr
124 mg
Postup přípravy
- 1Lososa z otevřené konzervy vyklopíme do misky a rozdrobíme ho. V jiné misce utřeme máslo do pěny, přidáme připraveného lososa, následně tvrdý tvaroh. Rozředíme podle potřeby smetanou a dobře promícháme.
- 2Připravenou pomazánku dochutíme solí, drobně nasekanou feferonkou a pepřem. Nakonec přilijeme podle vlastní chuti koňak a opět zamícháme.
- 3Hotovou pomazánku uchováváme ve vhodné kuchyňské nádobě v lednici.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.