Lososová pomazánka s koňakem

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
15 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
52 mg
Cukr
124 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lososa z otevřené konzervy vyklopíme do misky a rozdrobíme ho. V jiné misce utřeme máslo do pěny, přidáme připraveného lososa, následně tvrdý tvaroh. Rozředíme podle potřeby smetanou a dobře promícháme.
  • 2
    Připravenou pomazánku dochutíme solí, drobně nasekanou feferonkou a pepřem. Nakonec přilijeme podle vlastní chuti koňak a opět zamícháme.
  • 3
    Hotovou pomazánku uchováváme ve vhodné kuchyňské nádobě v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.