Lososové ragú s těstovinami
30 min.
Ingredience
- 2kusyJablka
- 800gramůLosos - filety
- 350gramůTěstoviny Farfalle
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 80gramůŠalotka
- 10gramůMáslo čerstvé
- 200mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
706 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
17 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Filety nakrájíme na menší kostičky, okořeníme solí, pepřem a citrónovou šťávou a necháme chvíli proležet. Mezitím na másle zpěníme nadrobno nakrájenou šalotku, osmahneme jablka nakrájená na kostičky, okořeníme solí a pepřem a chvíli podusíme. Než jablka změknou, vmícháme smetanu.
- 2Podle návodu uvaříme těstoviny „al dente“. Kostičky z lososa necháme okapat, krátce je opečeme na horkém másle a přidáme jablečnou omáčku. Provaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.