Lovecký jelení špíz

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
539 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
36 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté maso nakrájíme na medailonky, mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Maso, slaninu, oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a bobkový list napichujeme střídavě na jehly nebo na špejle.
  • 3
    Špízy pečeme na rozehřátém oleji po obou stranách asi 10 minut a vyjmeme je. Do výpeku přilijeme víno, přidáme kečup, nakrájené žampiony a vše chvíli povaříme.
  • 4
    Špízy podáváme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.