Lovecký paprikáš

140 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
591 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
26 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzený bok nakrájíme na kostičky, omytou telecí a vepřovou plec nakrájíme na kostky. Očištěné papriky, feferonky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Maso osolíme, opepříme a promícháme. Do kastrolu klademe střídavě vrstvy slaniny, masa, opaprikované a opepřené cibule a zelené papriky. Vrchní vrstvu tvoří cibule. Vše zalijeme vínem, přiklopíme pokličkou a zvolna vaříme asi 2 hodiny. Během vaření pokličku neodstraňujeme, pokrm nemícháme, jen občas potřeseme kastrolem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.