Luštěninové karbanátky

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
649 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
35 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutý hrách přes noc namočíme do vody a druhý den uvaříme doměkka. Scedíme, necháme vychladnout a prolisujeme do mísy.
  • 2
    Uvařené brambory umeleme.
  • 3
    Cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno, zpěníme na pánvi a necháme zchladnout.
  • 4
    K hrachu do mísy přidáme brambory, cibuli se slaninou, sůl, koření, strouhanku a rozšlehaná vejce.
  • 5
    Z hmoty tvoříme karbanátky, které obalujeme v rozšlehaném vejci a ve strouhance.
  • 6
    Smažíme na oleji z obou stran dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.